Фотогалерея
Віртуальна екскурсія
Відеогалерея
Газета
| Детальніше |
19.12.2025 |
| Детальніше |
17.12.2025 |
| Детальніше |
16.12.2025 |
| Детальніше |
15.12.2025 |
|
Студентська олімпіада «Ресторатор майбутнього 2.0»: поєднання інновацій, креативу та професіоналізму
Метою олімпіади було стимулювання професійної мотивації студентів, розвиток підприємницького мислення, формування навичок командної роботи та впровадження інноваційних підходів у сфері ресторанного господарства. Конкурсні роботи студентів полягали у виконанні чотирьох блоків завдань: - І блок – тестування закритого типу (20 питань за 30 хвилин); - ІІ блок – тестування відкритого типу (5 ситуаційних технологічних питань за 45 хвилин); - ІІІ блок – тестування відкритого типу (пошук технологічних помилок у п’яти питаннях за 30 хвилин); - IV блок – приготування конкурсної страви з рослинної сировини, яка визначена шляхом жеребкування. Цим методом визначався тип закладу ресторанного господарства та вид страви/виробу. |
| Детальніше |
11.12.2025 |
| Детальніше |
10.12.2025 |
| Детальніше |
09.12.2025 |
| Детальніше |
09.12.2025 |
| Детальніше |
08.12.2025 |
| Детальніше |
08.12.2025 |








