Фотогалерея
Віртуальна екскурсія
Відеогалерея
Газета
ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!
Відповідно до графіка навчального процесу у коледжі 2 лютого 2020 р. відбудеться випуск молодших спеціалістів зі спеціальностей:
1. «Зберігання, консервування та переробка м’яса», кваліфікація - технік-технолог по переробці м’яса, робітничі професії: формувальник ковбасних виробів, оператор по обслуговуванню технологічного обладнання.
2. «Зберігання, консервування та переробка молока» кваліфікація - технік-технолог по переробці молока, робітничі професії: сиророб, оператор по обслуговуванню технологічного обладнання.
3. «Виробництво харчової продукції», кваліфікація - технік-технолог, робітничі професії: кухар, офіціант.
У червні 2019 року - випуск молодших спеціалістів зі спеціальностей:
1. «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв», кваліфікація технік-механік, робітнича професія – слюсар-ремонтник.
2. «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва», кваліфікація - технік-електромеханік, робітнича професія - слюсар КВП і А.
3. «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин і установок», кваліфікація технік-механік, робітничі професії: слюсар по ремонту обладнання холодильних установок, машиніст холодильно-компресорних машин і установок.
4. «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж», кваліфікація технік-програміст.
Запрошуємо роботодавців для співпраці з випускниками та надання інформації про наявні робочі місця.