Участь у Всеукраїнському етнофестивалі
Команда ВСП « Полтавський фаховий коледж НУХТ» взяла участь у ХІ Всеукраїнському етнофестивалі кулінарного мистецтва , організованому ВСП «Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки».
Студентська команда блискуче представила наш коледж на Всеукраїнському онлайн-конкурсі ,присвяченому відродженню давніх традицій української кухні. Студенти здобули перемогу  у номінації 
"ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ПРИГОТУВАННЯ ТА ПОДАЧІ СТРАВ".
Журі відзначило конкурсне меню, до якого ввійшли страви:
1. Вареники "Маківка" з маковою начинкою, приготовлені на пару та подані з медом, що підкреслило стародавню рецептуру;
2. Фірмовий Козацький куліш, який доповнив автентичний стіл.
Усі етапи приготування та подачі були відображені у професійно знятому відео, що забезпечило команді високу оцінку за якість презентації.
Щиро вітаємо Анастасію Луценко та Тетяну Бондар із команди «Полтавські витребеньки» з цим визначним успіхом!

Ваш "Індивідуальний підхід" доводить, що майбутнє української кулінарної спадщини у надійних руках!
 






