Майстер-клас для майбутніх барменів
23 жовтня 2025 року здобувачі освіти Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» групи 32-ТХ у межах занять з вибіркового освітнього компонента «Технологія змішаних напоїв та коктейлів» відвідали майстер-клас «Оновлення зимового меню від MONIN. Сезон осінь-зима 2025-2026» від бренд-амбасадора MONIN Україна Єгора Калашнікова.
MONIN − це французька компанія, яка є світовим лідером у виробництві сиропів та лікерів. Понад 100 років MONIN виробляє високоякісну продукцію, яка має такі характеристики: абсолютна гомогенність, відсутність жиру, консервантів, штучних барвників і ароматизаторів, тривалий термін зберігання (3 роки).
На майстер-класі студенти ознайомилися зі світовими трендами у технології приготування змішаних напоїв і коктейлів, дегустували їх з новими смаками та текстурами.
Акцент практичних майстер-класів був зосереджений на приготуванні напоїв, які зігрівають у зимовий період. У сезоні осінь-зима 2025-2026 року це будуть гарячі лимонади. Єгор Калашніков поділився ексклюзивними рецептами їх приготування.
Від амбасадора студенти також дізналися про останні тренди в барній індустрії, ознайомилися з новинками від MONIN, отримали практичні поради від досвідчених барменів.



