Виробниче навчання
Студенти освітньо-професійних програм «Зберігання, консервування та переробка молока» ,«Зберігання, консервування та переробка м’яса» успішно пройшли навчальну виробничу практику на сучасних підприємствах харчової промисловості: ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ПП «Полтавахолод», ТОВ «Україна», ТОВ «Пирятинський делікатес», ПП Білоцерківська агропромислова група, АТ «Полтавахолод», ФОП Козуб О.С., ПрАТ «Куликівське молоко», ТОВ «Пирятинський сирзавод». Під час практики здобувачі освіти ознайомилися з організацією виробничого процесу на молокопереробних і м’ясопереробних підприємствах; вивчили технологічні особливості зберігання, переробки та консервування сировини; опанували сучасні методи контролю якості та безпечності продукції;набули практичного досвіду роботи з виробничим обладнанням.
Практичні навички стали важливим етапом у підготовці фахівців, які змогли поєднати теоретичні знання з реальними умовами виробництва.
Студенти зробили впевнені кроки до майбутньої професійної діяльності, а отримані компетентності стали основою для їхнього подальшого навчання, розвитку та успішної кар’єри у харчовій галузі.