МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ МАЙБУТНІХ БАРМЕНІВ
14.04.2025 у межах тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» студенти гр. 43-ТХ разом із викладачкою дисципліни «Технологія змішаних напоїв та коктейлів» Іриною Гузевською відвідали цікавий майстер-клас «Оновлення літнього меню» від бренд-амбасадора MONIN Єгора Калашнікова.
Івент мав на меті ознайомити барменів, барист, менеджерів та власників закладів Полтави з новинками MONIN, французької компанії, яка є світовим лідером з виробництва сиропів, розуміється на сучасних трендах, інноваціях, зберігаючи ексклюзивну рецептуру.
Під час майстер-класу учасники мали змогу дегустувати коктейлі та прохолодні напої на основі PURE by MONIN, коктейльні мікси MONIN, кавові напої різних за смаком та текстурою.
Пан Єгор пояснив стратегії ефективного ціноутворення й подальшого збуту напоїв. Особливий акцент він зробив на презентації, правильній подачі відповідно до новітніх трендів. Амбасадор торгової марки MONIN поділився авторськими порадами, що надихнули учасників заходу на створення власних унікальних напоїв.
Студенти набули досвіду та здобули необхідні фахові знання, а також виграли призи: барну ложку (для розмішування коктейлів) і джигер (мірну склянку).
Дякуємо бренд-амбасадору MONIN Єгору Калашнікову за чудові смакові й візуальні враження від напоїв, а також за цікаву та змістовну презентацію!