Гостьова лекція «Нанотехнології в харчових виробництвах»
13 березня 2025 року у коледжі для здобувачів освіти електромеханічного відділення була презентована гостьова лекція на тему «Нанотехнології в харчових виробництвах» професором кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Національного університету харчових технологій Валентином ОЛІШЕВСЬКИМ.
У ній було висвітлено способи отримання наноматеріалів, зміни фізико-хімічних властивостей і біологічної дії наноматеріалів, переваги інноваційної технології. Матеріал подавався у доступній та інтерактивній формі, доповнювався відеоматеріалами, що сприяло чіткому та послідовному сприйняттю інформації.
Під час гостьових лекцій здобувачі освіти бачать, як теоретичні знання застосовуються в реальних умовах і дозволяють дізнаватися про новітні дослідження, технології та методики.