5 березня 2025 року у Відокремленому структурному підрозділі "Полтавський фаховий коледж НУХТ" стартувала серія гостьових лекцій викладачів Національного університету харчових технологій.
Першу лекцію на тему "Традиції ковбасного мистецтва України і народів світу" прочитав професор, доктор технічних наук, завідувач кафедри "Технології м'яса і м'ясних продуктів" Василь ПАСІЧНИЙ.
Вона була насиченою, змістовною та охоплювала історичні й технологічні аспекти виготовлення ковбасних виробів у різних країнах. Для кращого сприйняття матеріалу демонструвалася яскрава мультимедійна презентація, що допомогла візуалізувати ключові моменти доповіді. Слухачами були студенти групи 21-Т та 31-Т. Лекція викликала в них жвавий інтерес.
Подібні заходи є важливим компонентом освітнього процесу, оскільки сприяють розширенню професійних знань студентів, знайомлять їх із сучасними тенденціями галузі та мотивують до подальшого розвитку в обраній професії.