ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ І ПРОЄКТІВ
14-15 листопада 2024 року відбувся захист курсових робіт з дисциплін «Технологія м’яса і м’ясопродуктів», «Технологія молока і молокопродуктів» та проєктів з дисципліни «Організація виробництва в ЗРГ» здобувачами освіти четвертого курсу, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології.
Виконання як курсової роботи, так і проєкту вимагало від студентів ґрунтовних знань фахових дисциплін, здатність застосовувати їх під час виконання поставленого завдання, навичок самостійної роботи з нормативними документами та першоджерелами, уміння виконувати необхідні розрахунки, користуватися графічними редакторами та офісними програмами.
До захисту були допущені всі студенти груп 41-Т та 41-ТХ.
Найкраще відповідали Вікторія КІЛОЧОК, Наталія КОСТРИК, Владислав ВАСИЛЕНКО, Софія МОСКАЛЕНКО, Анастасія ЯКОВЛЕВА, Костянтин БОГОДАЙКО.
Керівники курсових робіт і проєктів відмітили достатній рівень знань студентів.
Бажаємо здобувачам освіти подальших успіхів, наснаги та наполегливості у навчанні, гарних оцінок на кваліфікаційному іспиті.